Woudvrouw-picto-green-white-circleBlad Steen Schaar - 26/27 oktober


Blad Steen Schaar

Met meneer eekhoorn op stap

Het is nu echt volop herfst en meneer eekhoorn verzamelt z’n maal voor de winter. We gaan op zoek naar z’n rosse pluimstaart die schiet door de kruinen.

De bomen worden langzaam kaal met elk zuchtje wind. Hoor je hoe de wind knispert door de blaadjes? Welke afgevallen nootjes, pitten en vruchten herken jij? Kun je ook zeggen bij welke boom ze horen?

We gaan met meneer eekhoorn op stap om herfstmateriaal te verzamelen. Daarmee gaan we creatief aan de slag (kroontjes, uiltjes, land-kunst, mandala’s…), want meneer is een echte kunstenaar zoals hij danst door de takkentoppen.

Woudvrouw biedt kinderen de unieke mogelijkheid om te zien, voelen en leren door een interactieve, tactiele workshop in de natuur. Deze activiteit is geschikt voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar oud, maar we raden aan dat een groot / ouder zich bij kinderen jonger dan 7 jaar voegt. Dat kan en is ook leuk voor de oudere kinderen. 

Boeken kan vanaf nu voor zaterdag 26 en zondag 27 oktober voor ochtend- en namiddagsessie voor kinderen van 4 tot 12 jaar oud.

 

Workshop Blad Steen Schaar - zaterdag 26 voormiddag (€15,00) - Uitverkocht
Workshop Blad Steen Schaar - zondag 27 voormiddag (€15,00) - Uitverkocht
Workshop Blad Steen Schaar - zondag 27 namiddag (€15,00) - Uitverkocht

Einde verkoop

26 oktober 2019, 10:00 - 27 oktober 2019, 16:00 (GMT +01:00 Brussels)


Google Calendar
Microsoft Outlook
.ics file (Apple's iCal & anderen)

Locatie


Vrijbroekpark

Google maps »